Zandcement reparatie

Zandcement reparatie

Er kunnen allerlei redenen zijn voor beschadigingen in de cementdekvloer. Het kan komen door een fout in de vermenging van het materiaal. De vloer kan ook te vroeg belopen zijn, waardoor schade ontstaat. Of de cementdekvloer is niet dik genoeg, niet goed bevestigd met de vloerverwarming of deze is te snel en te hoog gaan branden. Scheuren, putjes, deuken of afbrokkelingen kunnen dan het gevolg zijn.

Gelukkig zijn er diverse oplossingen, alhoewel uiteraard wordt aanbevolen om schade zoveel mogelijk te voorkomen. Maar mocht het nodig zijn, dan zijn er oplossingen.

Het duurt vier weken voordat de cementdekvloer volledig gehard is en afgewerkt en/of overdekt kan worden. Lopen mag al na twee dagen, maar zeker niet in grote mate en met veel gewicht, pas na vier weken kan er door iedereen volop over gelopen worden. Dit geldt ook voor de belasting, werkelijk alles kan de vloer aan, zeker als het gaat om zware meubelen en/of de apparatuur. Maar nogmaals, als dit allemaal te vroeg gebeurt, kan het schade opleveren.

Een middel om de schade, zoals scheuren of deuken, op te vullen is reparatiemortel. Stofzuig het te repareren gedeelte van te voren zorgvuldig, zodat er geen losse deeltjes achterblijven. Het grovere losliggende gedeelte, of gedeelten, moeten uiteraard verwijderd worden. Is het gedeelte schoon, droog en vetvrij, dan is het klaar voor reparatie. Is de reparatie in een buitenruimte of buiten, repareren bij vorst is uitgesloten. De temperatuur moet tussen de 10-25 graden zijn.

Our Clients

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com